Nodig Ons Uit

Wat je niet ziet, bestaat niet. Herken jij mensenhandel en weet je wat de signalen zijn? Zorg dat je mensenhandel weet te herkennen zodat jij het kunt stoppen! Vertel je vrienden en familie over mensenhandel, zodat zij ook weten wat mensenhandel is en wat zij ertegen kunnen doen. 

Nodig ons uit voor een presentatie. Wij willen dat iedereen weet wat mensenhandel is, het herkent en weet hoe we in ons dagelijks leven mensenhandel kunnen bestrijden! Daarom komen wij graag bij jou langs voor een presentatie over mensenhandel. Mail met info@beslaveryfree.nl 

Services

Signaleren van Mensenhandel

Herken jij mensenhandel? Weet jij wat de signalen zijn? Zorg dat jij mensenhandel weet te herkennen zodat je het kunt stoppen! Wij komen graag langs om een presentatie te geven over het signaleren van mensenhandel en wat jij kunt doen tegen mensenhandel!

Preventie Seksuele Uitbuiting Kinderen

Wat kun jij als ouder/opvoeder/leraar/ jongerenwerker doen om seksuele uitbuiting van jongeren te voorkomen? Ons preventie project is specifiek gericht op kinderen van 8 tot 12 jaar, maar in overleg kunnen we onze presentatie aanpassen.

Mensenhandel in De Seksindustrie

Wat is er nou echt aan de hand in Nederland. Heeft de legalisatie van prostitutie geholpen om mensenhandel te bestrijden? Nieuwsgierig? Wij komen graag langs om hier een presentatie over te geven!

Chocolade

 

Altijd al willen weten waarom wij nou al zo lang campagne voeren voor eerlijke chocolade? Wij komen graag bij je langs om meer te vertellen over onze campagne, de successen en de lange weg die er nog te gaan is voordat jij chocola kan eten zonder bittere nasmaak!